Politica de confidentialitate

Având în vedere intrarea în vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), pentru a respecta unul dintre principiile esențiale ale cadrului legal instituit de GDPR, respectiv principiul transparenţei, prin prezenta secţiune dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre.

 

Din moment ce colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Astfel, primim informații de la dumneavoastră în momentul în care decideţi să ne contactaţi prin completarea formularului de contact regăsit pe platforma online www.gresie-import.ro, rubrica ,,Contact”. Prin aceste formular, dumneavoastră alegeţi să ne transmiteți: numele și prenumele; adresa de e-mail.

 

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal doar în scopul  prestării serviciilor INA GRES IMPEX SRL în beneficiul dvs., care poate include următoarele:

a)     Detalii privind produsele comercializate de către subscrisa, respectiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la bunurile și serviciile INA GRES IMPEX SRL;

b)     Detalii privind prelucrarea comenzilor efectuate în magazinul situat în Bucureşti, Strada Valea Cascadelor Nr. 23, Sector 6 ( în Complexul Expo Top Construct vis-a-vis de magazinul Selgros Militari), inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

c)      Soluţionarea amiabilă a problemelor privind comenzile efectuate, bunurile achiziţionate etc.

Putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari: furnizorilor de servicii de curierat; furnizorilor de servicii de plată/bancare.

 

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Astfel:

  • Aveţi dreptul de a ne solicita să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal, să rectificăm sau să completăm datele dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete;
  • Aveţi dreptul să vă ștergem datele cu caracter personal, dacă acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • Aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

Nu în ultimul rând vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră în vederea soluţionării oricăror probleme ce ar putea apărea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.