Despre Noi

img_home_1

Despre noi

Oferim clientilor nostri gresie si faianta de calitate superioara, in concordanta cu cele mai noi tendinte in domeniu, motiv pentru care alegem cu grija furnizorii.

INA GRES reprezinta in Romania :
AvA Ceramica by La Fabbrica, Argenta Ceramica, NovaBell, Cisa Ceramiche,  Ceramiche Piemme, Ceramiche Castelvetro, Ceramiche Caesar, La Fabbrica SpA, Monopole Ceramica, Porcelanite Dos, Polocolorit, Rocersa Ceramica, SkyTech, Tonalite, Undefasa, Vives Ceramica.

Calitate, finete la atingere, design-ul modern si simplitatea sunt elementele care definesc colectiile de placi ceramice de la INA GRES.

Va asteptam in showroom-urile noastre sa descoperiti cele mai bune produse!

Ai nevoie de sprijin?

Cauti sprijin in alegerea produselor ideale pentru amenajarea caminului? Specialistii nostri iti ofera servicii excelente de amenajari interioare. Serviciile noastre presupun idei de: amenajari apartamente, amenajari spatii birou, amenajari case.
Un proiect de amenajari interioare presupune o serie de activitati prin care un apartament, o casa, sau un spatiu de birou poate fi transformat pentru a deveni un camin sau locul ideal pentru a va desfasura activitatile zilnice. Amenajarea apartamentului, a casei sau a biroului dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra. Un specialist in amenajari interioare va ajuta sa obtineti spatii functionale, sigure si placute la vedere, fie ca e vorba de caminul dvs, de locul de munca sau de un spatiu comercial.
In ceea ce priveste pretul amenajarilor interioare, acesta va fi intotdeauna stabilit impreuna cu cei interesati de serviciile noastre.  Contacteaza-ne pentru a beneficia de o oferta de pret personalizata!